WOW architecten

Woon

Samen met u ontwerpen we graag uw woonplek aan de hand van een programma van eisen en een moodboard. Renoveren, verbouwen, uitbreiden en/of inrichten van bestaande woningen en meergezinswoningen in de stad of daarbuiten behoort tot onze specialiteit, maar ook een nieuwbouw op maat ontwerpen we graag!

Ontdek

In onze educatieve inrichtingen bij bijzondere landschappen en natuurgebieden, maar ook in onderwijsinstellingen, kindercrèches, (kleuter)scholen, enz. staat het ontdekken centraal; een positieve ruimtelijke en psychische context bieden, is telkens opnieuw een uitdaging. Iedereen heeft baat bij een educatief proces binnen een duurzaam, kwalitatief, interessant en speels vormgegeven omgeving.

Werk

De vormgeving en inrichting van een werkomgeving is uitermate belangrijk. Of het nu een kantoor, een praktijk, een winkel, een bedrijfsgebouw, ... betreft; in de werkomgeving moeten zowel de eigenaars, de medewerkers de gebruikers als de klanten zich niet alleen goed voelen, maar ook goed kunnen functioneren, en zich ontplooien in een ‘inspirerende’ ruimte.

Wij zijn een dynamisch en multidisciplinair architectenteam dat streeft naar professionaliteit op alle aspecten van het bouwproces zowel inzake administratie en regelgeving als wat de bouw en de kleinste details van de binneninrichting betreft.

Door onze uitgebreide ervaring inzake de bouw, renovatie, verbouwing en interieurinrichting van zowel woningen als werkomgevingen en schoolgebouwen, beschikken wij inmiddels over een ruime vakkennis, onze know-wow.

Een team van gepassioneerde en enthousiaste mensen, da’s WOW.

Robby Delobelle

Architect - Bestuurder

Hannes De Preester

Architect - Bestuurder

Marian Depuydt

Interieurarchitect

Simon Dewilde

Ir architect - Bestuurder

Sarah Pieters

Architect

Stijn Van Den Abeele

Architect

Wim Debosschere

Assistent architect

Kim Jacobs

Gediplomeerd burgerlijk ingenieur architect

Morgane Verbeke

Interieurarchitect

Sofie Rooms

Administratief medewerker

Maarten Lauwereys

Stagiair architect

Lore Verbaanderd

Stagiair architect

Architectuur en interieur, onlosmakelijk met elkaar verbonden, … ons engagement voor boeiende gebouwen met inspirerende ruimtes …


Alles is context;

De plek, met zijn eigenheid, natuurlijk lichtinval, oriëntatie, perspectief en uitzicht ... ; een ontwerp wordt opgebouwd vanuit het interieur van het gebouw, de plaats waar het om gaat. We creëren een ruimte waarbij de grens tussen interieur en exterieur vervaagt.

De mens, die moet wonen, werken, leren ... kortom ‘leven’ in een gecreëerde ruimte die inspireert, en die wij moeten leren kennen aan de hand van een programma en een moodboard.

En het streven naar duurzame oplossingen en een optimale beheersing van mens-en natuurvriendelijke materialen. De combinatie van een professionele en respectvolle samenwerking met uw aannemer(s), onze vakkennis, en vooral onze aanwezigheid op de werf garandeert een vlot verloop en een goede afwerking, en dit binnen een afgesproken budget.

Zitten we even samen om kennis te maken?

De koffie staat voor u klaar.

Wij helpen u graag verder met

  • de bouw, verbouwing en renovatie van uw woning, opbrengsteigendom of werkomgeving

  • de interieurinrichting en/of het meubelontwerp voor uw woning, praktijk, winkel of werkomgeving

  • de restauratie van uw waardevolle, al of niet geklasseerde gevel of - pand

  • advies bij de aankoop van bouwgronden, woningen of utilitaire gebouwen

  • de veiligheidscoördinatie, want de veiligheid op uw werf is in ieders belang

  • advies inzake energieprestatie en implementatie EPB-regelgeving van uw woning

  • ...