Samen met de opdrachtgevers ontwerpen we graag hun woonplek aan de hand van een programma van eisen en een moodboard. Renoveren, verbouwen, uitbreiden en/of inrichten van bestaande woningen en meergezinswoningen in de stad of daarbuiten behoort tot onze specialiteit, maar ook een nieuwbouw op maat ontwerpen we graag.

'WOON' PROJECTEN
Verbouwingen, uitbreidingen en renovaties 
Interieur en meubelontwerp →
Nieuwbouw woning →

In onze educatieve inrichtingen bij bijzondere landschappen en natuurgebieden, maar ook in onderwijsinstellingen, kindercrèches, (kleuter)scholen, enz. staat het ontdekken centraal; een positieve ruimtelijke en psychische context bieden, is telkens opnieuw een uitdaging. Iedereen heeft baat bij een educatief proces binnen een duurzaam, kwalitatief, interessant en speels vormgegeven omgeving.

'ONTDEK' PROJECTEN
Herbestemmingen, uitbreidingen en renovaties
Educatieve inrichtingen
Educatieve nieuwbouw

De vormgeving en inrichting van een werkomgeving is uitermate belangrijk. Of het nu een kantoor, een praktijk, een winkel, een bedrijfsgebouw, ... betreft; in de werkomgeving moeten zowel de eigenaars, de medewerkers de gebruikers als de klanten zich niet alleen goed voelen, maar ook goed kunnen functioneren, en zich ontplooien in een ‘inspirerende’ ruimte.

'WERK' PROJECTEN
Herbestemmingen, uitbreidingen en renovaties
Utilitaire inrichtingen
Utilitaire nieuwbouw