Samen met de opdrachtgevers ontwerpen we graag hun woonplek aan de hand van een programma van eisen en een moodboard. Renoveren, verbouwen, uitbreiden en/of inrichten van bestaande woningen en meergezinswoningen in de stad of daarbuiten behoort tot onze specialiteit, maar ook een nieuwbouw op maat ontwerpen we graag.

In onze educatieve inrichtingen bij bijzondere landschappen en natuurgebieden, maar ook in onderwijsinstellingen, kindercrèches, (kleuter)scholen, enz. staat het ontdekken centraal; een positieve ruimtelijke en psychische context bieden, is telkens opnieuw een uitdaging. Iedereen heeft baat bij een educatief proces binnen een duurzaam, kwalitatief, interessant en speels vormgegeven omgeving.

De vormgeving en inrichting van een werkomgeving is uitermate belangrijk. Of het nu een kantoor, een praktijk, een winkel, een bedrijfsgebouw, ... betreft; in de werkomgeving moeten zowel de eigenaars, de medewerkers de gebruikers als de klanten zich niet alleen goed voelen, maar ook goed kunnen functioneren, en zich ontplooien in een ‘inspirerende’ ruimte.

Wij helpen u dus graag verder met

→ de bouw, verbouwing en renovatie van uw woning, opbrengsteigendom of werkomgeving, ...
→ de interieurinrichting en/of het meubelontwerp voor uw woning, praktijk, winkel of werkomgeving, ...
→ de restauratie van uw waardevolle, al of niet geklasseerde gevel of - pand, ...
→ advies bij de aankoop van bouwgronden, woningen of utilitaire gebouwen, ...
→ de veiligheidscoördinatie, want de veiligheid op uw werf is in ieders belang, ...
→ advies of studie inzake energieprestatie van uw woning, EPB verslaggeving (Energie Prestatie en Binnenklimaat), ...
→ advies inzake ecologisch en duurzaam bouwen, het gebruik van mens- en natuurvriendelijke bouwmethoden en materialen conform de aanbevelingen van het VIBE (Vlaams instituut voor bio-ecologisch bouwen en wonen), ....