verbouwen van een rijwoning

Een smal rijhuis, 3.77m breed, werd opengewerkt tot een aangename moderne open stadswoning! Vooraan bevinden zich (fietsen)berging, technische installaties, toilet en ‘wasruimte’.
Het huis is gevelbreed uitgebouwd met een mooie op maat gemaakte leefkeuken die via de maximaal beglaasde achtergevel contact legt met het kleine sympathieke stadstuintje. Een open trap, een kleine vide met een glazen brugje en een groot kleurrijk raam op de verdieping zorgen voor extra licht. Het huisbureel boven maakt contact met de leefruimte beneden en kijkt op het zonnig terrasje met groendak. De buitenruimtes zijn een grote troef midden in de stad!

Categorieën   verbouwing, interieur
Type   wonen
Fase   gerealiseerd
Bouwheer   Stevens - Vandenberghe
Locatie   Gent
Uitvoering   2017 - 2018
Team   Robby Delobelle, Marian Depuydt, Hannes De Preester
Ontwerp   2016