verbouwen en uitbreiden vrijstaande eengezinswoning te Deinze

Koken in de tuin, slapen in een box.

Slechts een kleine uitbreiding was nodig om deze jaren ‘90 woning aan te passen voor een gezin met 4 kinderen.
Er kwam een mooie en gerieflijke leefkeuken in een bijna volledig beglaasde uitbreiding, voor optimaal contact met de tuin; praktisch en duurzaam, maar bovenal op maat van de bewoners;
Boven de beglaasde uitbouw hangt een houten volume met douchekamer en 3 nieuwe kinderkamers; drie aparte compacte boxen, dankzij schuifwanden, naar wens te gebruiken als een open ruimte, met een leuk hoekraam naar de tuin.
Naast de uitbreiding werd de woning voorzien van een houten carport, fietsenberging, tuinkamer en -berging, passend bij het geheel.

Categorieën   verbouwing, interieur
Type   wonen
Fase   gerealiseerd
Bouwheer   Vereecke - Beenakker
Locatie   Deinze
Uitvoering   2017 - 2018
Ontwerp   2016 - 2018