Verbouwen en uitbreiden van een halfvrijstaande woning te Sint-Amandsberg

De grote ‘opengewerkte’ en van binnenmuren en binnendeuren ontdane leefruimte met leefkeuken zoekt contact met de sympatieke tuin via een hoge glaspartij in de achtergevel,

Een vide vooraan laat het zonlicht uit het zuiden diep in de woning vallen, ondanks het ‘zogezegd’ verkeerd georienteerd zijn van de woning,

Nieuw maatmeubilair voor keuken en leefruimte integreert zich door een uitgekiend materiaal- en kleurgebruik harmonieus in de woning,

Een bureelruimte boven zoekt contact met de leefruimte beneden,

Een eigen verdieping voor de kinderen, afgeschermd met een volledig glazen wand, biedt hen een mooie gemeenschappelijk speelruimte,

Een leuke waterpartij weerkaatst licht op een opvallende muur bestaande uit op elkaar gestapelde lange en kromme gebakken stenen,

...

Categorieën   verbouwing, interieur
Type   wonen
Fase   gerealiseerd
Bouwheer   Van Eetvelde-Devriendt
Locatie   Sint-Amandsberg
Uitvoering   2006-2010
Team   Robby Delobelle, Marian Depuydt, Isabel Boens