verbouwen en herinrichten gelijkvloers eengezinswoning te lochristi

ONTDEK HIER HET INTERIEUR VAN DEZE WONING

Het klikt tussen het interieur en de tuin …

Een bestaande vrijstaande woning met een gesloten interieur, verschillende op zichzelf staande ruimtes en een beperkt contact met de tuin; had het potentieel om uit te groeien tot een hedendaagse comfortabele woning midden in de tuin.
De opengewerkte achtergevel laat een nieuwe centrale keuken naadloos overlopen in een gezellig overdekt terras. In de leefruimte ontstaan, door subtiel geïntegreerde kastenwanden en schuifdeuren, knusse ruimtes, zoals een home-office, een haardhoek, een tv-hoek, een leeshoek en een keuken waar men ongestoord kan vertoeven, zonder aan ruimtelijkheid en rust in te boeten. Een doorkijkhaard en een speels zwart houten accentkast rijgt het geheel aan elkaar. Het op elkaar afgestemd materialenpalet biedt rust, licht en ruimte aan binnen- en buitenruimtes. 

Op reis in eigen huis met een instant vakantiegevoel, genietend van een ruimtelijke rust … .

Categorieën   verbouwing
Type   wonen
Fase   gerealiseerd
Bouwheer   DC - V
Locatie   Lochristi
Uitvoering   2019-2020